De voordelen Nobre Cál halfverharding

Nobre Cál kent al vele toepassingen. Zo wordt het onder andere gebruikt als halfverharding voor fietspaden, wandelpaden, parkeerplaatsen en recreatieplaatsen. De natuurlijke uitstraling van Nobre Cál draagt daar zeker aan bij. Maar Nobre Cál kent nog veel meer voordelen ten opzichte van andere soorten halfverharding.

Een groot voordeel van Nobre Cál Halfverharding is dat het een duurzaam product is. De definitie van duurzaamheid is “Het bestendig omgaan met de hulpbronnen waarmee de welvaart wordt gebracht”. Nobre Cál is daarom uitermate duurzaam. Het fijnkorrelige breekmateriaal is afkomstig uit natuurlijk kalkgesteente, als restproduct uit de steengroeve. Deze halfverharding wordt geleverd en verwerkt zonder enige toevoegingen en is daardoor een 100% natuurlijk product.

De voordelen van Nobre Cál als halfverharding

Nobre Cál voor je pad, parkeerplaats of erfverharding, brengt vele voordelen met zich mee. De natuurlijke kleur van het product, geeft je pad een natuurlijke uitstraling. Daarnaast is Nobre Cál uiterst geschikt voor kronkelpaden en ronde vormen. Een ander voordeel van deze half verharding is dat onkruid en algvorming krijgen weinig tot geen kans krijgen. Dat maakt chemische onkruidbestrijding overbodig en dat is weer goed voor het milieu. Daarnaast is Nobre Cál zeer onderhoudsarm. Een ander voordeel van deze vorm van verharding is de hardheid van het materiaal. Hierdoor zijn de paden goed begaanbaar voor rolstoelen, fietsen of auto’s, zonder dat het pad daaronder te lijden heeft.

Alle voordelen op een rijtje

  • Nobre Cál heeft een hoge hardheid
  • Nobre Cál is onderhoudsarm
  • Onkruidgroei en alg vorming krijgen vrijwel geen kans
  • 100% natuurlijk en duurzaam product
  • Nobre Cál Halfverharding heeft een natuurlijke kleur en gaat daardoor op in de natuur

Toepassingen van Nobre Cál

Vanwege de vele voordelen van Nobre Cál Halfverharding is deze vorm van half verharding uitstekend toepasbaar. Zo worden niet alleen wandelpaden en fietspaden verhard met Nobre Cál, maar zie je Nobre Cál ook terug als erfverharding, bermverharding, bij golfbanen, recreatieplaatsen en parkeerplaatsen. Uiteraard dient de aanleg van deze vorm van halfverharding dan wel op juiste wijze te gebeuren. Ook heeft Nobre Cál als voordeel dat deze uitstekend toepasbaar is voor kronkelpaden en andere organische vormen. Daarom is Nobre Cál prima te gebruiken bij bospaden. Bijkomend voordeel is dan dat de paden op gaan in de natuur vanwege de natuurlijke kleur en de natuurlijke uitstraling van dit product.