Halfverharding aanleg en levering

Nobre Cál Halfverharding aanleggen, verdient extra aandacht. Wanneer dit niet op de juiste wijze gedaan wordt, is dat jammer van tijd en geld. Je profiteert dan immers niet optimaal van de voordelen van Nobre Cál Halfverharding. Bij veel regenval blijven plassen bijvoorbeeld staan, terwijl dit bij de juiste aanleg van Nobre Cál niet het geval is. Het water loopt langzaam weg en er ontstaat vrijwel geen plasvorming.

Bij het aanleggen van Nobre Cál maken we gebruik van een spreidmachine. Deze spreidmachine zorgt voor een egale toplaag met en de juiste laagdikte. Kleine oneffenheden in de fundatie worden hiermee weggewerkt. Middels een tandemwals verdichten wij het materiaal.

Bij de aanleg van Nobre Cál maken we gebruik van een spreidmachine

Nobre Cál Halfverharding aanleggen

Wanneer Nobre Cál Halfverharding aangelegd wordt, dient ten eerste het pad hoger te liggen dan het maaiveld. Ook moet het pad op één oor liggen (het ligt onder afschot naar de linker- of rechterzijde) of tonrond (het pad loopt in een bolling). Hierdoor blijven er geen tot weinig plassen staan wanneer het heeft geregend. Het regenwater kan mooi weglopen.

Bij zware en intensieve belasting van deze halfverharding, is het verstandig gebruik te maken van opsluiting en/of een stabilisator toe te voegen. Door opsluitbanden, palissade banden, klinkers of flexibele kantopsluiting aan beide zijden van het pad van Nobre Cál te plaatsen, zogenaamde opsluiting, wordt het wegzakken ervan veelal voorkomen. De opsluiting zorgt ervoor dat de zijdelingse druk kan worden opgevangen. Ook is het belangrijk dat het aanleggen van deze vorm van halfverharding gebeurd op een vaste stabiele ondergrond, om vervorming van het materiaal te voorkomen. Het is mogelijk om Nobre Cál aan te leggen op een bestaande ondergrond, zolang deze maar stabiel is.

De halfverharding wordt aangelegd op een stabiele ondergrond

De levering van Nobre Cál

Nobre Cál kan naar wens op maat geleverd worden. Het wordt bij je bezorgd in bigbags of als los gestort materiaal. Ook het verwerken en de aanleg van de halfverharding kunnen wij voor je verzorgen. Door middel van een mobiele menginstallatie mengen wij Nobre Cál homogeen met water. Hierdoor wordt het altijd in de juiste vochtverhouding bij je geleverd. Het is raadzaam om het product direct te verwerken, omdat het vocht anders weer uit het product trekt. Wanneer je ervoor kiest de aanleg van Nobre Cál zelf te verzorgen, staan ten alle tijden onze ervaren medewerkers klaar voor advies.

Nobre Cál Halfverharding laten aanleggen

Net als bij andere soorten halfverharding, is het mogelijk om Nobre Cál Halfverharding zelf aan te leggen, maar je kunt het ook aan onze professionals over laten. De halfverharding aanleggen, wordt gedaan door ervaren vakmensen en speciaal daarvoor geschikte machines. Ons personeel is ervaren op het gebied van halfverharding aanleggen en daarom garanderen wij je een perfecte kwaliteit. En ben je verzekerd van de voordelen van Nobre Cál:

  • hoge hardheid van de Nobre Cál
  • weinig tot geen plasvorming op het Nobre Cál
  • weinig tot geen alg groei en daarmee geen gladde paden
  • beperkte onkruidgroei, dus geen chemische bestrijdingsmiddelen nodig
  • onderhoudsarm
  • een natuurlijk geheel

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de levering en aanleg van Nobre Cál

Wanneer je Nobre Cál Halfverharding kopen gaat, kun je het aanleggen laten doen door onze professionals of je kunt de aanleg zelf verzorgen. Wij garanderen perfecte kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Meer weten over Nobre Cál Halfverharding en de aanleg ervan? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij staan je graag te woord! Zeker voor bedrijven, gemeentes, vakantieparken en recreatieparken is Nobre Cál een geschikt materiaal voor de aanleg van paden, parkeerplaatsen of bermverharding. Doordat het product eenvoudig en goedkoop aan te brengen is het vaak aantrekkelijker dan asfaltering.