Full Electric aanleg Nobre Cál

Vanaf december zijn wij achter de schermen bezig onze asfaltmachine om te bouwen van dieselmotor naar volledig elektrisch en onlangs hebben we ons eerste full electric project met succes afgerond.

Voordelen en kenmerken Full Electric halfverharding aanleggen

  • Zero emissie asfaltmachine
  • Zeer stil in gebruik
  • Draait minimaal 1 werkdag op een 80 kw battery
  • Batterypack eenvoudig los te koppelen van machine en daardoor makkelijk naar elk gewenst laadpunt te brengen
  • Standaard verwerkingsbreedte (120-240 cm) aan te passen naar max. 300 cm

Met de elektrische zero emissie asfaltmachine zijn wij in staat om minimaal 1 werkdag te draaien. De machine is voorzien van een 80kw batterypack die eenvoudig los te koppelen is van de machine. Op deze manier kunnen wij de Batterypack eenvoudig met bijvoorbeeld een aanhanger of pick up naar ieder gewenst laadpunt brengen en is deze de volgende werkdag weer volledig opgeladen en klaar voor gebruik. We zijn daarom niet afhankelijk van dure batterijcontainers die op de werkplek geplaatst moeten worden om de machine weer op te laden.

Full electric halfverharding aanleggen met de volledig elektrische asfaltmachine.

Bij de volledig electrische asfaltmachine is er geen uitstoot, maar een ander groot voordeel is dat de machine ook zeer stil is. Dit komt doordat alles wordt aangedreven door een elektromotor.

Alle soorten halfverharding full electric laten aanleggen

Niet alleen Nobre Cál kunnen wij met deze volledig elektrische asfaltmachine verwerken, ook alle andere soorten halfverharding aanleggen is mogelijk. Wij leggen halfverharding aan voor aannemers, gemeenten, infrabedrijven, loonwerkers en andere opdrachtgevers. Onze standaard verwerkingsbreedtes is 120-240cm breed, maar deze kunnen wij uitbreiden naar maximaal 300 cm dankzij 2x 30 cm verbreders.

Meer weten over volledig elektrisch halfverharding aanleggen? Of kunnen wij u helpen met het verwerken van halfverharding? Neem dan contact met ons op.

Halfverharding full electric laten aanleggen?

Meer weten over volledig elektrisch halfverharding aanleggen? Of kunnen wij u helpen met het verwerken van halfverharding? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend offerte aanvragen