Nobre Cál Graugelb

Fiets- en wandelpaden, maar ook pleintjes in parken en speeltuinen, vragen om een goede, stevige ondergrond. Nobre Cál is een 100% natuurlijke vorm van halfverharding en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Nobre Cal Graugelb is één van de meest verkochte kleuren binnen de halfverharding. Bij Nobre Cál kunnen wij je alles over de verschillende soorten en de eigenschappen vertellen, kunnen we je adviseren en leggen we de halfverharding graag voor je aan.

Nobre Cal Graugelb als halfverharding

Nobre Cál Graugelb is een menging van Nobre Cál geel en Nobre Cál antraciet en is naast de Nobre Cál geel de meest verkochte kleur halfverharding. De natuurlijke genuanceerde kleur is voor veel toepassingen geschikt, zoals fiets- en wandelpaden en speeltuinen. Het grote voordeel is dat Nobre Cál® graugelb ook bij minder frequente toepassingen stabiel en stevig blijft. Hierdoor is het ook meer geschikt voor onder andere particuliere tuinpaden.

De halfverharding soort is afkomstig uit natuurlijk kalkgesteente en kent geen kunstmatige toevoegingen. Hierdoor is het een 100% natuurlijk product. Dankzij de hoge hardheid van het materiaal en de goede waterdoorlatende eigenschappen, heb je er vrijwel geen onderhoud aan. Verzakkingen, plassen water of beschadigingen zullen namelijk nagenoeg niet voorkomen.

De voordelen van Nobre Cal Graugelb

  • De halfverharding heeft een hoge hardheid, waardoor er minimale kans is op verzakkingen
  • Onkruid en alg-vorming krijgt nagenoeg geen kans door de hoge hardheid
  • Nobre Cal Graugelb heeft uitstekende waterdoorlatende eigenschappen, waardoor er vrijwel nooit plassen water op blijven liggen
  • Het is een 100% natuurlijke vorm van halfverharding
  • Eventuele beschadigingen zijn erg makkelijk te repareren, maar komen vrijwel niet voor
  • Deze vorm van halfverharding is erg flexibel, waardoor aanleg van kronkelpaden of pleinen met ronde vormen eenvoudig te realiseren zijn.
Nobre Cál Graugelb is één van de meest verkochte kleuren.

Nobre Cal Graugelb kopen

Halfverharding, zoals Nobre Cal Graugelb, is een natuurlijke vorm van verharding die geschikt is voor veel verschillende situaties. Bij Nobre Cal zijn wij zoals onze naam al doet vermoeden expert op het gebied van deze halfverhardingen. We hebben een uitgebreid kleurenassortiment, waaronder gele Nobre Cál, Nobre Cál rood en Nobre Cál antraciet. Hierdoor is er voor ieder wat wils. Nobre Cal Graugelb kopen kan door eenvoudig een offerte aan te vragen. Wij maken dan een offerte op maat voor jou, zodat je precies weet wat je moet betalen. Levering kan in grote bigbags of los gestort, uiteraard gaat dit in overleg met jou.

Wij leveren Nobre Cal aan zowel particulieren als aan zakelijke opdrachtgevers, zoals vakantieparken, gemeenten en recreatieparken.

Het laten plaatsen van Nobre Cal Graugelb

Om het optimale effect uit Nobre Cal Graugelb te halen is het belangrijk dat het op de juiste manier aangelegd wordt. Dit verdient dan ook een beetje extra aandacht. Uiteraard kun je ervoor kiezen de halfverharding zelf aan te leggen, maar je kunt dit ook overlaten aan onze experts. Wij beschikken over de juiste kennis en materialen, waardoor het aanleggen een koud kunstje voor ons is en binnen zeer korte tijd voltooid kan worden.

Vragen of meer informatie?

Wil je Nobre Cál Graugelb aanleggen? Of heb je vragen over onze producten? Wil je bijvoorbeeld meer weten over de verschillende soorten halfverharding of over het zelf aanleggen van de halfverharding? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden al je vragen en kunnen je passend advies geven.