Nobre Cál Antraciet

De fiets- en wandelpaden in jouw gemeente verharden? Of op zoek naar verharding voor een parkeerterrein, park of een recreatieplaats? Dan is Nobre Cál antraciet een uitstekende keuze. Het 100% natuurlijke materiaal heeft een hoge hardheid, waardoor het oppervlakte goed begaanbaar is voor vrijwel iedereen. Verzakkingen, plassen, beschadigingen, algen en onkruid komen vrijwel niet voor, waardoor het een materiaal is waar je jaren onbezorgd gebruik van kunt maken.

Waarom Nobre Cál antraciet?

Nobre Cál antraciet heeft een zeefmaat van 0-8mm en is een hoogwaardig restproduct in de kalksteenproductie. De toepassingen variëren van fietspaden tot jeu de boules banen. Ook wordt Nobre Cál antraciet als basis gebruikt voor inritten en parkeerplaatsen of als halfverharding voor erfverharding.

Het materiaal heeft een natuurlijke uitstraling en past daarom goed bij zijn omgeving, zeker in de kleur antraciet. Daarnaast heeft het een hoge hardheid, waardoor het goed begaanbaar is, niet alleen voor wandelaars, maar ook voor fietsers, rolstoelgebruikers en viervoeters. Deze laatste zullen er prettig overheen lopen omdat het materiaal een stuk minder warmte opneemt dan bijvoorbeeld asfalt of beton.

Onderhoudsarm en milieuvriendelijk

Het materiaal ziet er niet alleen natuurlijk uit, het is ook een 100% natuurlijk product. Het bevat geen kunstmatige toevoegingen en hierdoor zal het geen schade aanbrengen aan de natuurlijke omgeving waarin het wordt aangebracht. Sterker nog, het materiaal Nobre Cál antraciet heeft ook goede waterdoorlatende eigenschappen, waardoor het water goed de grond in kan lopen en niet blijft liggen op het oppervlak.

De voordelen van Nobre Cál antraciet

  • Nobre Cál antraciet neemt een stuk minder warmte op dan asfalt of beton
  • Nobre Cál antraciet is een restproduct uit de kalksteengroeves en is geheel natuurlijk
  • Het materiaal is uitstekend voor de aanleg van paden, pleinen en erfverhardingen dankzij zijn hoge hardheid
  • Algen en onkruid maken vrijwel geen kans met Nobre Cál antraciet
  • Beschadigingen komen bijna niet voor en kunnen eenvoudig gerepareerd worden
  • Nobre Cál heeft goede waterdoorlatende eigenschappen, waardoor er geen plassen blijven liggen
Nobre Cál antraciet is perfect voor het verharden van wandel- en fietspaden.

Nobre Cál antraciet laten aanleggen

Als expert op het gebied van Nobre Cál weten wij precies wat er moet gebeuren om deze halfverharding aan te leggen. Of het nu om een wandelpad, een fietspad of om een compleet parkeerterrein gaat, wij zorgen ervoor dat er een mooie, strakke basis komt te liggen, waarbij plasvorming vrijwel niet meer voorkomt.

Wil je liever zelf de Nobre Cál antraciet halfverharding aanleggen? Dan kun je er uiteraard ook voor kiezen om de halfverharding enkel door ons te laten leveren. Onze medewerkers kunnen je dan eventueel adviseren over de beste manieren van de aanleg en zorgen ervoor dat de Nobre Cál naar wens op maat geleverd wordt.

Meer informatie over Nobre Cál?

Nobre Cál is een uitstekende manier om één of meerdere paden te verharden, maar ook fietspaden, golfbanen en recreatieplaatsen kunnen ermee verhard worden. De mogelijkheden van deze, en andere, halfverharding zijn eindeloos. Nobre Cál is dan ook niet alleen verkrijgbaar in de kleur antraciet, maar je kunt ook kiezen voor één van de andere kleuren uit ons kleurenassortiment, zoals: Nobre Cál geel, Nobre Cál in de kleur rood of een menging van geel en antraciet, namelijk Nobre Cál graugelb.

Neem gerust contact met ons op als je Nobre Cál antraciet of één van de andere kleuren wilt laten aanleggen of als je op zoek bent naar meer informatie over de verschillende soorten halfverharding. Wij staan je graag te woord en kunnen je advies geven.