Halfverharding voor recreatieplaatsen

Nobre Cál Halfverharding is prima toepasbaar bij recreatieplaatsen. Bij recreatie worden bepaalde eisen gesteld door de gebruikers ervan. Niets is vervelender dan zand in je schoenen of natte voeten door plasvorming, terwijl je aan het spelen bent bijvoorbeeld. Ook moeten recreatieplaatsen toegankelijk zijn voor iedereen, dus ook rolstoelgebruikers of mensen met rollators. Losliggende halfverharding op deze recreatie plaatsen, zoals houtsnippers of grind is dan niet handig. Nobre Cál Halfverharding daarentegen heeft een goede hardheid en behoud zijn natuurlijke uitstraling.

Waarom Nobre Cál voor recreatie plaatsen

Bij de aanleg van recreatieplaatsen, bijvoorbeeld de secundaire paden, speeltuin, een skatepark of een midgetgolfbaan, zou je voor complete gesloten verharding kunnen kiezen. Asfalteren of de recreatieplaats bestraten met klinkers is een optie. Echter, teveel bestrating en verharding straalt in de zomer veel warmte af en geeft ook niet vaak de gewenste uitstraling. Bij een juiste aanleg van Nobre Cál blijft het regenwater niet snel liggen en er is geen tot weinig plasvorming. Dit duurzame product afkomstig uit natuurlijk kalkgesteente heeft ook nog eens een hoge hardheid. Rolstoelgebruikers en rollators zijn dus ook van harte welkom op de paden en recreatieplaatsen met Nobre Cál Halfverharding.

Nog meer voordelen met Nobre Cál

Naast een hoge hardheid en een goede waterdoorlaatbaarheid, biedt de halfverharding van Nobre Cál nog meer voordelen:

  • vrijwel geen onkruidgroei bij frequente belasting , zodat onderhoud met bestrijdingsmiddelen niet nodig is
  • door kleine korrel op het materiaal een stroeve toplaag dus geen gladheid
  • onderhoudsarm met een zeer geringe kans op beschadigingen
  • 100% natuurlijk product met natuurlijke kleuren, zodat je recreatieplaats ook één is met de natuur
  • Co2 neutraal
Een natuurlijke recreatieplaats met Nobre Cál Halfverharding

De aanleg van Nobre Cál Halfverharding bij recreatieplaatsen

Bij de keuze en de aanleg van halfverharding van recreatieplaatsen moet er gekozen worden voor materialen die veilig en toegankelijk zijn voor het publiek. Daarnaast is het belangrijk dat de recreatieplaats onderhoudsvriendelijk is. Nobre Cál Halfverharding kopen is dan ook een geschikte keuze voor recreatieplaatsen. De aanleg ervan dient echter wel op juiste wijze te gebeuren. Nobre Cál dient aangelegd te worden op een stabiele ondergrond. Dit kan ook bestaande verharding zijn dat een opknapbeurt nodig heeft. Wanneer de Nobre Cál Halfverharding op de juiste wijze wordt aangelegd bij de recreatieplaats, heb je er nog jaren plezier van. Dat maakt het dan ook zeker voor gemeentes en vakantieparken een geschikte keuze.

Nog meer toepassingen van Nobre Cál Halfverharding

Naast recreatieplaatsen is Nobre Cál Halfverharding ook prima toepasbaar op de volgende plaatsen:

Ook voor rolstoel gebruikers is de recreatieplaats met Nobre Cál Halfverharding toegankelijk