Halfverharding voor fiets en wandelpaden

Nobre Cál Halfverharding is een uitstekende keuze voor fietspaden en wandelpaden. Deze vorm van halfverharding biedt veel voordelen ten opzichte van andere soorten halfverharding. Zo is Nobre Cál goed berijdbaar en kunnen fietsers en ook rolstoelgebruikers prima over deze paden gaan. Daarnaast is deze vorm van halfverharding uitermate geschikt voor afwijkende vormen, zoals kronkelpaden. Hieronder vind je enkele projecten waarbij Nobre Cál is toegepast op de wandel- en fietspaden.

Voordelen Nobre Cál Halfverharding voor fiets- en wandelpaden

Nobre Cál is een zeer harde vorm van halfverharding, waardoor deze goed begaanbaar is voor fietsers en rolstoelgebruikers. Het pad kan prima bereden worden, zonder dat er beschadigingen in het pad komen. Ook komt gladheid als gevolg van alg groei vrijwel niet voor op deze paden. Zelfs bij veel regen en intredende dooi blijven de paden hard. Ook onkruid zie je niet gauw terug op een pad waar Nobre Cál als halfverharding is toegepast. Dit heeft te maken met de hardheid van het product, maar ook het hoge CaCO3 gehalte. Door het hoge Calciumcarbonaat gehalte krijgt onkruid weinig tot geen kans om te groeien en chemische bestrijding van onkruid is dan niet nodig.

De voordelen voor je op een rijtje:

  • hoge hardheid
  • geen tot weinig ontkruidgroei
  • geen tot weinig als groei
  • onderhoudsarm
  • natuurlijke kleur
  • 100% natuurlijk
  • duurzaam product
Nobre Cál is een uitstekende halfverharding voor wandelpaden

Andere toepassingen Nobre Cál

Nobre Cál Halfverharding kan op vele plaatsen toegepast worden:

Nobre Cál Halfverharding bij fietspaden

Dankzij de hardheid van het product heeft het pad of terrein weinig te lijden wanneer er overheen gereden wordt door bijvoorbeeld rolstoelen of zwaarder verkeer. Daarnaast is het een onderhoudsarm product, dat onkruid en alg groei vrijwel niet toelaat.

De aanleg van Nobre Cál voor fietspaden

Wanneer je Nobre Cál Halfverharding kopen gaat, kan deze prima over de bestaande verharding heen gelegd worden. Is het pad slecht begaanbaar en heeft het een opknapbeurt nodig? Dan is het mogelijk om daar Nobre Cál overheen te leggen. De aanleg van Nobre Cál Halfverharding verdient wel extra aandacht. Wanneer het op een juiste wijze gedaan wordt door ervaren werklui, krijgt plasvorming vrijwel geen kans en wanneer het pad op de juiste wijze geplaatst wordt, kun je er jarenlang plezier van hebben.