Halfverharding voor golfbanen

Nobre Cál Halfverharding is zeer geschikt materiaal voor golfbanen. Deze vorm van halfverharding is prima toepasbaar bij afwijkende vormen en vanwege zijn hardheid niet alleen goed begaanbaar voor wandelaars, maar ook voor golfkarren. Daarnaast is dankzij zijn natuurlijke uitstraling NobreCál een vorm van halfverharding die zorgt voor eenheid met de natuur. Onderhoudsarm en onkruidarm zijn twee andere voordelen voor de toepassing van Nobre Cál halfverharding bij golfbanen.

Voordelen Nobre Cál Halfverharding voor Golfbanen

Een golfbaan dient begaanbaar te zijn voor wandelaars, maar ook de golftassen op wielen en de golfkarren dienen makkelijk over de banen verplaatst te worden. Met Nobre Cál kan dit. Door de zeer harde vorm van deze halfverharding is het pad niet alleen begaanbaar voor de golfers te voet met hun golftassen, maar ook voor rolstoelgebruikers en golfkarren. Gladheid komt vrijwel niet voor, omdat er geen tot weinig alg groei op de paden ontstaat. En ook bij veel regen en intredende dooi blijven de paden met Nobre Cál Halfverharding goed begaanbaar. Onderhoud is vrijwel niet nodig. Wanneer de paden veelvuldig gebruikt worden, blijft het pad mooi hard en goed begaanbaar.

  • onderhoudsarm
  • geen tot weinig onkruidgroei
  • 100% natuurlijk
  • duurzaam product
  • vrijwel geen alg aangroei
  • hoge hardheid
  • natuurlijke kleur
Nobre Cál Halfverharding zeer geschikt voor golfbanen

De aanleg van Nobre Cál bij golfbanen

Nobre Cál werd al bij verschillende golfbanen gebruikt als soort halfverharding. De aanleg hiervan heeft extra aandacht nodig. Als dit op een onjuiste wijze gebeurt, kun je niet optimaal van de voordelen van Nobre Cál profiteren. Uiteraard is het mogelijk om het materiaal zelf aan te leggen, maar het is raadzaam om de aanleg aan professionals over te laten. Mocht je er toch voor kiezen de aanleg in eigen hand te houden, dan kunnen onze specialisten je uitstekend bijstaan.

Er zijn vormen van halfverharding die zo op de bovengrond geplaatst kunnen worden. Wanneer je Nobre Cál Halfverharding kopen gaat, heeft dit iets meer voorbereiding nodig. Om plasvorming te voorkomen moet het pad op één oor liggen of tonrond. Ook is een stabiele ondergrond een vereiste, om vervorming van het materiaal te voorkomen. Wanneer deze vorm van halfverharding op de juiste wijze aangelegd wordt en goed gebruikt wordt, krijgt onkruid geen kans en is onderhoud niet nodig.

Andere toepassingen van Nobre Cál Halfverharding

Naast golfbanen, kan Nobre Cál Halfverharding ook prima voor andere toepassingen gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan:

De hardheid van het product is het grootste voordeel voor de toepassing bij golfbanen. Ook dat Nobre Cál uitstekend te gebruiken is bij afwijkende vormen, zoals bijvoorbeeld ronde vormen, is één van de voornaamste redenen dat deze vorm van halfverharding wordt gekozen bij golfbanen. Dankzij het onderhoudsarme karakter heb je er nog jarenlang plezier van.