Halfverharding kopen

Halfverharding aanschaffen voor de fietspaden of wandelpaden in je gemeente? Of half verharding bestellen voor de aanleg van een recreatieplaats? Of wil je halfverharding kopen voor het aanleggen van een parkeerplaats? Dan is de keuze voor Nobre Cál Halfverharding wellicht het beste idee. Met deze duurzame halfverharding soort haal je het beste naar je toe. Nobre Cál is 100% natuurlijk, onderhoudsarm en CO2 neutraal en daarmee niet alleen ideaal voor erven en tuinpaden, maar ook zeer geschikt voor gemeenten om fietspaden, bospaden, parkeerplaatsen en bermverharding aan te leggen

Halfverharding kopen?

Nobre Cál Halfverharding is een duurzame verharding voor de aanleg van paden, parkeerplaatsen en opritten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Verschillende soorten verharding

Voor de aanleg van bospaden, fietspaden, wandelpaden, recreatieplaatsen, bermverharding of parkeerplaatsen kun je uiteraard voor gesloten verharding of elementenverharding kiezen. Echter deze soorten verharding, zoals beton, asfalt, klinkers of tuintegels kennen een verminderde waterdoorlaatbaarheid. Plasvorming is dan ook een bekend probleem bij deze verharding soorten. Een alternatief voor deze vormen van verharding is Nobre Cál halfverharding.

Door Nobre Cál Halfverharding te kopen, kies je voor een 100% natuurlijke en duurzame oplossing. Het Nobre Cál kent een hoge hardheid en is daardoor ook uitstekend begaanbaar voor rolstoelgebruikers, rollators of fietsers. Deze halfverharding kun je kopen in verschillende kleuren. Zo kun je de mooie, natuurlijke kleur geel kiezen of wellicht is het graugelb een goede keuze. Daarnaast hebben we de antraciet kleur in ons assortiment en ook de rode kleur is een optie om het pad, de berm of de parkeerplaats mee te bekleden.

Nobre Cál halfverharding kopen in de kleur antractiet
Nobre Cál halfverharding kun je kopen in een graubelb kleur
De Nobre Cál halfverharding rood is een goede optie voor fietspaden
Nobre Cál halfverharding is ook verkrijgbaar in de kleur geel

Specifieke kenmerken van de halfverharding Nobre Cál

Halfverharding kopen blijkt een goede oplossing voor de aanleg van afwijkende vormen. Zo is Nobre Cál uitermate geschikt voor de aanleg van kronkelpaden en ronde vormen, anders dan bijvoorbeeld tegels of klinkers. Daarnaast kent deze harde halfverharding ook zijn eigen specifieke kenmerken:

  • Net als bijvoorbeeld grind, is het Nobre Cál een sierlijk materiaal om de paden mee aan te leggen.
  • Deze vorm van verharding is onderhoudsvriendelijk. Vanwege de hoge hardheid treden vrijwel geen beschadigingen op en is het niet nodig om deze te herstellen. Anders dan bijvoorbeeld een schelpenpad of een parkeerplaats met boomsnippers, hoeft het Nobre Cál dan ook niet aangevuld te worden bij veelvuldig gebruik. Door de juiste halfverharding te kopen, is het onderhoud dan ook een kleine moeite.
  • Paden, recreatiepaden of parkeerplaatsen zijn slecht begaanbaar voor fietsers, rolstoelgebruikers of andere rijwielen wanneer er een losliggend materiaal voor wordt gebruikt. Nobre Cál daarentegen kent een hoge hardheid en dat maakt het pad, de recreatieplaats en de parkeerplaatsen wel goed berijdbaar. Een beter alternatief voor de losliggende materialen is dan ook om Nobre Cál als halfverharding te bestellen.
  • Ook is het Nobre Cál 100% natuurlijk en duurzaam en heeft het een mooie natuurlijke uitstraling.
Halfverharding kopen voor de verharding van paden is een uitstekend idee.

Kleurassortiment

Nobre Cál is verkrijgbaar in verschillende kleuren

Meer informatie

Toepassingen

Nobre Cál kan onder andere gebruikt worden voor de aanleg van parken, natuurgebieden, golfbanen en begraafplaatsen

Meer informatie

Aanleg en levering

Nobre Cál Halfverharding kopen kan inclusief de aanleg en levering

Meer informatie

Voordelen van Nobre Cál

  • Hoge hardheid Nobre Cál
  • Weinig tot geen plasvorming
  • Weinig tot geen alg groei
  • CO2 Neutraal
  • Onderhoudsarm
  • Een natuurlijke uitstraling

Nobre Cál halfverharding bestellen voor verschillende toepassingen

Nobre Cál is een prachtig product dat inzetbaar is voor vele verschillende toepassingen. Zo kun je deze vorm van half verharding aanschaffen voor de aanleg van fietspaden of wandelpaden. Vanwege de hardheid van het fijnkorrelig breekmateriaal zijn de paden ook uitstekend berijdbaar voor rolstoelgebruikers en fietsers. Ook zijn kronkelpaden en andere afwijkende vormen geen probleem met deze vorm van halfverharding. Een andere toepassing waarvoor deze half verharding kopen een uitstekend idee is, is erfverharding. Het erf krijgt een mooie natuurlijke uitstraling, maar is uitstekend begaanbaar voor al het verkeer. Ook is dit product onderhoudsarm. Dat betekent dat het erf, ook al wordt er veel met zwaardere voertuigen overheen gereden, niet steeds aangevuld hoeft te worden met het Nobre Cál.

Halfverharding prijs

De prijs van de half verharding Nobre Cál is afhankelijk van verschillende factoren. Zo bepaalt de hoeveelheid de prijs, maar ook de verwerking. Kies je ervoor de Nobre Cál door ons aan te laten leggen, dan zijn de kosten uiteraard hoger dan wanneer je ervoor kiest zelf de aanleg te verzorgen. Voor een compleet overzicht van de prijs, kun je een offerte op maat laten maken. Zo weet je exact waar je aan toe bent en wat de halfverharding je gaat kosten.

De prijs van de halfverharding Nobre Cál, is afhankelijk van verschillende factoren.

Verharding kopen bij Nobre Cál

Wanneer je voor Nobre Cál kiest, kun je deze halfverharding aan laten leggen door onze professionals. Dan ben je er vrijwel zeker van dat je optimaal kunt profiteren van de voordelen van Nobre Cál. Wanneer je kiest voor het zelf verzorgen van de aanleg van de halfverharding, wordt het Nobre Cál bij je bezorgd in grote big bags of als los materiaal gestort. Voor het toepassen van de Nobre Cál, wordt de halfverharding gemengd met water. Belangrijk is dat het direct verwerkt wordt. Uiteraard is het ook mogelijk om de levering en aanleg door ons bedrijf te laten verzorgen. In dat geval zal ons ervaren personeel de Nobre Cál op juiste wijze verwerken. Wil je ook deze vorm van halfverharding bestellen? Dan kan dat eenvoudig online via ons offerte formulier. Je geeft dan aan of het allen de levering van het materiaal betreft of ook de aanleg ervan dient te gebeuren. Door deze vorm van half verharding te kopen, ben je jarenlang verzekerd van een mooi, natuurlijk en verzorgd pad.

Halfverharding kopen?

Nobre Cál Halfverharding is een duurzame verharding voor de aanleg van paden, parkeerplaatsen en opritten.

Vraag een vrijblijvende offerte aan