Nobre Cál Halfverharding voor erfverharding

Ook voor erfverharding is Nobre Cál uitermate geschikt. Nobre Cál is goed waterdoorlatend en toch heeft het product een hoge hardheid. Dat maakt je erf goed begaanbaar voor rijtuigen en rolstoelgebruikers. Daarnaast heeft Nobre Cál Halfverharding een natuurlijke uitstraling en past het uitstekend bij de omliggende natuur. Deze vorm van halfverharding heeft tevens als voordeel dat het onkruidgroei en alg vorming tegen gaat. Chemische bestrijdingsmiddelen die schadelijk zijn voor mens, dier en milieu hoeven dan ook niet toegepast te worden.

Voordelen Nobre Cál voor erfverharding

Nobre Cál is een halfverharding en dus goed waterdoorlatend. Plasvorming kom je dan ook vrijwel niet tegen bij Nobre Cál Erfverharding. Wanneer je teveel verharding toepast, zal water slecht weg kunnen lopen. Dat probleem is dus opgelost wanneer er gebruik gemaakt wordt van Nobre Cál Halfverharding als erfverharding. Een ander voordeel van Nobre Cál is dat het onkruidgroei tegen gaat. Onkruid bestrijden is dan ook niet nodig. Een ander voordeel van Nobre Cál is dat het een hoge hardheid heeft. Niet alleen is dat voordelig voor rijvoertuigen en rolstoelgebruikers, ook betekent dat, dat beschadigingen nauwelijks voorkomen. Het product is dan ook onderhoudsarm.

Alle voordelen onder elkaar:

Nobre Cál Erfverharding Afbeelding vergroten Afbeelding vergroten
  • waterdoorlatend
  • geen plasvorming
  • geen alg groei
  • geen onkruidgroei
  • hoge hardheid
  • onderhoudsarm
  • 100% natuurlijk
  • duurzaam product
  • natuurlijke kleur

  Aanleg van Nobre Cál Erf verharding

  Nobre Cál Halfverharding is al bij verschillende woningen als erfverharding toegepast. De aanleg van deze vorm van verharding vereist echter wel extra aandacht. Bij een onjuiste aanleg, wordt niet optimaal van de voordelen van Nobre Càl geprofiteerd. Nobre Cál kunt u uiteraard zelf aanleggen, met bijstand van onze specialisten. Maar het is raadzaam om de aanleg aan professionals over te laten.

  Wanneer u rondom uw huis veel verharding aanlegt, belemmert dat de afvoer van regenwater. Net als andere halfverharding, heeft Nobre Cál het grote voordeel dat het waterdoorlatend is en u bij juiste aanleg dus geen last heeft van plasvorming. Het water wordt opgenomen door de Nobre Cál en kan wegzakken in de grond. U heeft dan ook geen last van waterstromen bij hellende opritten. Daarnaast wordt uw tuin groener, het water wordt immers door de Nobre Cál opgenomen, en het grondwater wordt op peil gehouden. Ook alg groei krijgt geen kans. En onkruidgroei wordt tegengegaan door Nobre Cál. Bestrijding van het onkruid is dan ook niet nodig. Chemische bestrijdingsmiddelen kunt u achterwege laten wanneer u Nobre Cál aanlegt als erfverharding.

  Toepassingen Nobre Cál

  Nobre Cál kan uitstekend toegepast worden als erfverharding. Een stabiele harde ondergrond, wat de voordelen heeft van halfverharding is ideaal voor opritten en andere erfverhardingen in en rondom huis. Maar ook op andere plaatsen is Nobre Cál uitstekend toe te passen:

  Nobre Cál Halfverharding als erfverharding met een mooie natuurlijke kleur Afbeelding vergroten Afbeelding vergroten

  Nobre Cál is voor afwijkende vormen uitstekend te gebruiken. De verharding van je erf hoeft dus niet in een rechte lijn te gebeuren, maar er kunnen prima ronde en kronkelvormen gecreëerd worden

  Nobre Cál als Erfverharding

  Nobre Cál is afkomstig uit kalkgesteente en is een 100% natuurlijk product. Het wordt zonder toevoegingen geleverd. Daarnaast is het een duurzaam product en kent het een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Nobre Cál heeft ook een natuurlijke uitstraling en is één met de natuurlijke omgeving. Nobre Cál is daarom ook uitermate geschikt voor het toepassen als erfverharding. Meer weten over Nobre Cál, neem dan contact met ons op. Of vraag vrijblijvend een offerte aan!