Nobre Cál Halfverharding voor erfverharding

Wanneer je woning of bedrijf beschikt over een groot erf of grote oprijlaan, is Nobre Cál het uitgesproken product deze hierop toe te passen. Nobre Cál is goed begaanbaar en het product heeft een hoge hardheid. Dat maakt het erf goed begaanbaar voor rijtuigen en rolstoelgebruikers. Daarnaast heeft Nobre Cál Halfverharding een natuurlijke uitstraling en past het uitstekend bij de omliggende natuur. Deze vorm van halfverharding heeft tevens als voordeel dat het onkruidgroei en algvorming vrijwel geen kans geeft wanneer het pad goed gerbuikt wordt. Chemische bestrijdingsmiddelen die schadelijk zijn voor mens, dier en milieu hoeven dan ook niet toegepast te worden.

Voordelen Nobre Cál voor erfverharding

Met Nobre Cál heb je vrijwel geen last van plasvorming. Wanneer er teveel verharding toegepast wordt, zoals klinkers, asfalt en betontegels, zal water slecht weg kunnen lopen. Dat probleem is opgelost wanneer er gebruik gemaakt wordt van Nobre Cál Halfverharding. Een ander voordeel van Nobre Cál is dat het onkruidgroei tegen gaat. Vanwege de hoge hardheid en het hoge gehalte calcium wordt het onkruid in zijn groei belemmerd. Bij veelvuldig gebruik van het erf, is het bestrijden van onkruid dan ook niet nodig. Een ander voordeel van Nobre Cál is dat het een hoge hardheid heeft. Niet alleen is dat voordelig voor rijvoertuigen en rolstoelgebruikers, ook betekent dat, dat beschadigingen nauwelijks voorkomen. Het product is dan ook onderhoudsvriendelijk.

Alle voordelen onder elkaar:

Nobre Cál Erfverharding Afbeelding vergroten Afbeelding vergroten
  • geen tot weinig plasvorming
  • geen tot weinig alg groei
  • geen tot weinig onkruidgroei
  • hoge hardheid
  • onderhoudsarm
  • 100% natuurlijk
  • duurzaam product
  • natuurlijke kleur

  Aanleg van Nobre Cál Erf verharding

  Nobre Cál Halfverharding is al bij verschillende woningen als erfverharding toegepast. De aanleg van deze vorm van verharding vereist echter wel extra aandacht. Bij een onjuiste aanleg, wordt niet optimaal van de voordelen van Nobre Càl geprofiteerd. Nobre Cál kunt u uiteraard zelf aanleggen, met bijstand van onze specialisten. Maar het is raadzaam om de aanleg aan professionals over te laten.

  Met Nobre Cál als erfverharding of als verharding van de oprijlanen bij het bedrijf of de (vakantie)woningen zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Zeker in een groen vakantiepark of een andere groene omgeving is dat zeker erg belangrijk. Daarnaast wordt onkruidgroei tegengegaan en krijgt ook alg groei geen kans bij goed en veelvuldig gebruik van de paden van Nobre Cál. Bestrijding van deze ongemakken is dan ook niet nodig. Het onderhoudsvriendelijke karakter maakt het product dan ook zeker interessant voor grote bedrijven, gemeentes en vakantie- of recreatieparken. Tijd en geld kan dan immers in andere zaken gestoken worden.

  Toepassingen Nobre Cál

  Nobre Cál kan uitstekend toegepast worden als erfverharding. Een stabiele harde ondergrond, wat de voordelen heeft van halfverharding is ideaal voor opritten en andere erfverhardingen in en rondom huis. Maar ook op andere plaatsen is Nobre Cál uitstekend toe te passen:

  Nobre Cál Halfverharding als erfverharding met een mooie natuurlijke kleur Afbeelding vergroten Afbeelding vergroten

  Nobre Cál is voor afwijkende vormen uitstekend te gebruiken. De verharding van je erf hoeft dus niet in een rechte lijn te gebeuren, maar er kunnen prima ronde en kronkelvormen gecreëerd worden

  Nobre Cál als Erfverharding

  Nobre Cál is afkomstig uit kalkgesteente en is een 100% natuurlijk product. Het wordt zonder toevoegingen geleverd. Daarnaast is het een duurzaam product en kent het een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Nobre Cál heeft ook een natuurlijke uitstraling en is één met de natuurlijke omgeving. Nobre Cál is daarom ook uitermate geschikt voor het toepassen als erfverharding. Meer weten over Nobre Cál of Nobre Cál Halfverharding kopen? Neem dan contact met ons op. Of vraag vrijblijvend een offerte aan!