Halfverharding in tuinen

Steeds vaker zien we in gemeenten, op vakantieparken, recreatieparken en bij bedrijven/particulieren Nobre Cál voorbijkomen. Deze vorm van halfverharding in tuinen heeft veel voordelen. Zo vraagt het om weinig onderhoud en is het een 100% natuurlijk product waardoor het lang mooi blijft, ook onder intensief gebruik.

Nobre Cál Halfverharding in tuinen laten aanleggen?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Halfverharding in tuinen toepassen

Bij het aanleggen van (gemeente)tuinen wordt het milieu steeds belangrijker. Een goede afwatering is dan ook van groot belang. Halfverharding in tuinen is dan ook een uitstekende oplossing. Het is ideaal voor het doorlaten of afvoeren van (regen)water en kan veel belasting hebben. Een drukbezocht park of een andere gemeentetuin waar dagelijks veel mensen komen blijft hierdoor voor een lange periode goed begaanbaar. Halfverharding is er in verschillende soorten, de één grover dan de ander en de één functioneler dan de ander. Enkele soorten van halfverharding naast Nobre Cál zijn:

  • Grind
  • Split
  • Schelpen
  • Houtsnippers

Het is geschikt voor intensief gebruik van wandelaars, fietsers en rolstoelgebruikers en is ook uitstekend geschikt voor een glooiend ongelijk terrein.

De voordelen van Nobre Cál als halfverharding

Als expert op het gebied kunnen wij je alle voordelen van de halfverharding Nobre Cál vertellen. Te beginnen met de brede toepasbaarheid. Nobre Cál is een uitstekende halfverharding om te gebruiken in (gemeente)tuinen, maar reikt ook veel verder dan dat. Zo wordt het ook veel gebruikt voor fietspaden, wandelpaden, parkeerplaatsen en recreatieplaatsen. Daar zijn enkele redenen voor, zoals:

  • De halfverharding heeft een natuurlijke uitstraling en gaat daardoor op in de natuur
  • Het is een 100% natuurlijk en duurzaam product
  • Nobre Cál is onderhoudsarm
  • De halfverharding heeft een hoge hardheid, waardoor onkruid, algen, verzakkingen en plasvorming bijna niet voorkomt
  • Beschadigingen komen vrijwel niet voor en kunnen makkelijk gerepareerd worden
  • Nobre Cál is erg flexibel toepasbaar en kan in organische vormen worden aangelegd

Nobre Cál voor openbare ruimten

Steeds meer gemeenten zien de voordelen van Nobre Cál en het wordt dan ook op steeds meer plekken toegepast. Denk hierbij aan Nobre Cál als halfverharding voor paden of halfverharding voor erfverharding. Naast gemeenten wordt Nobre Cál ook op steeds meer andere plekken toegepast, waaronder Nobre Cál als halfverharding voor recreatieplaatsen, halfverharding voor golfbanen en halfverharding voor begraafplaatsen

Nobre Cál is een halfverharding dat zeer geschikt is voor onder andere gemeentetuinen.

Nobre Cál aanleggen als halfverharding in tuinen

De aanleg van Nobre Cál halfverharding in tuinen of gemeentegrond verdient een beetje extra aandacht. Wanneer dit niet op de juiste manier gedaan wordt, dan kan er niet optimaal van de voordelen van de halfverharding Nobre Cál. Het zelf aanleggen van het materiaal is mogelijk, maar het is belangrijk dat je hiervoor beschikt over de juiste kennis en materialen. Je kunt er ook voor kiezen om het aanleggen uit te besteden aan de professionals van Nobre Cál. Zo is de aanleg van een fietspad, parkeerplaats of berm binnen een zeer korte tijd gedaan.

Welke kleursoorten Nobre Cál in de tuin?

Nobre Cál heeft verschillende kleuren in het assortiment. Zo vind je altijd een mooie natuurlijke kleur halfverahrding voor jouw tuin.

Meer informatie?

Nobre Cál halfverharding kopen en laten aanleggen? Of heb je vragen over de verschillende mogelijkheden van halfverharding in tuinen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Nobre Cál Halfverharding in tuinen laten aanleggen?

Vrijblijvend offerte aanvragen